jueves, 19 de mayo de 2011

La bofetada del pasado

Nos pasamos media vida buscando algo más; una pareja o tan sólo sexo, un trabajo fijo o aventuras por países desconocidos. Y un día por la noche, andado solos de vuelta a casa, con la música en la cabeza, nos cruzamos con nuestro pasado que nos da una bofetada en la cara y nos dice: ¿Qué haces? Deja de buscar y actúa. Entonces nos damos cuenta que hemos perdido el tiempo buscando memeces cuando todo lo que necesitamos ya lo tenemos. Por que soñar es fácil, lo difícil es vivir los sueños. Por que todo va demasiado rápido y no nos damos cuenta de ello. Y por mucho que andemos buscando un futuro, el pasado siempre vuelve para recordarnos el presente. Salut!


3 comentarios:

  1. És com els viatges.. et pases temps planejant-los, buscant els millors preus de vols i buscant en foros gent que parla de les seves experiències, i quan ja hi ets et pasa volant. El que més costa és saber viure el present del viatge i parar-te a pensar sobre el que estàs gaudint. I en el fons viatjar és un dels somnis que tots tenim sempre al cap, no?
    Anims i segueix aixi!

    ResponderEliminar
  2. Després de l'insitència en que escriguem en el teu blog, he trobat el moment per fer-ho, potser sonarà una mica com el meu nick del Facebook d'avui pero es la realitat que vivim...
    Hi ha vegades que les teves vivencies del passat son tan fortes que t'atrapen i no et deixen disfrutar de les presents, a part el futur et possa barreres, probablement no hauriem de pensar tant en el futur, intentar gaudir més del present perque no sabem com ens llevarem demà ni qué ens depararà!
    Trenquem amb el passat recordant tots els bons moments, vivim el present gaudint al màxim i en un futur ja pensarem en el futur ;)
    Que tinguis un molt bon dissabte Nitaaahhh després ens veiem!!!

    ResponderEliminar
  3. Disfrutar de la vida, aprofitar el dia a dia i no olvidar el passat i el què has viscut és la màxima a la vida.
    El futur ja arribarà, l´hem d´anar treballant perquè s´aproximi al nostre somni, però hem de viure cada moment què ens passa i no desaprofitar-lo.
    No ens hem d´arrepentir del què passa i del què fem, sinó que n´hem de gaudir!
    Ole Annita!!! Molt bé amb el teu post!
    Dues frases per a què cadascú decideixi...
    La vida es aquello que te va sucediendo mientras te empeñas en hacer otros planes.
    Al final, lo que importa no son los años de vida, sino la vida de los años.

    ResponderEliminar